ja-som ja guláš

ja-som ja | nič, ja som Ja-som

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
ja-som1
Výstižné Zdroj: mnt.sk
 
tmiro
tmiro | 18.2.2022 12:57

Keby sme boli v ideálnom svete (no... v ideálnom... hm..) rincanie zbraňami Ruskom by si nikto nevšímal. Rusi aj tak žijú vo virtuálnej bubline, ktorú im vytvára štátna televízia, takže je jedno ci by im povedala, ak západ vyjadril nejaké obavy ze "všetci nám ubližujú" alebo by im povedala ze "všetci nám ubližujú" a na západe by sa nikto nevyjadril, TV by vysielali iba seriály a na ruské rincanie by každý sral. Výsledok ten istý. Rovnaká bublina v akej by Rus žil tak ci tak. Info by dostal takú istú, že všetci mu krivdia aj keby nikto o Rusku ani netušil na západe že existuje.

Niečo podobné ako keď Fico zvolaval tlačovky každý deň, lebo potreboval reklamu a vždy tam nadával novinárom do kuriev. Ved na tie ojebavky ako jediný účel bol robiť si reklamu, nebol nikto zvedavý, reálne tam mali prestať ti novinári chodiť, Ficove kokotiny nikoho nezaujímajú.

To isté Putin. Snaží sa vydierať ako severná Kórea, že bude strašiť, že sa pripravuje na inváziu ktorá by mu zakrútila krkom ale bude na chvíľu kľudnejší a menej rincat zbraňami ak mu pošlú zo západu viac ryze.....
Sral ho pes. Nikto nemal ani steknut na tie Putinove kokotiny.


tmiro
tmiro | 18.2.2022 13:05

To platí samozrejme aj naopak.
Na Ukrajinu malo byt dodaných ešte viac účinných protitankovych zbraní a protiluetdkovych a mala sa tam nasackovat aj americká armáda pre istotu, že by Putin predsa len niečo skúšal, keď si ho nikto nevšíma...
A na to by bolo samozrejme to hysterické jacanie hysterickych ruských kuriev v štátnom aparáte ale... Nikto na západe by si ho nevšímal, v novinách na západe nič, atď... Lebo veď načo? Zaujíma to niekoho? USA by inváziu do ruska nechystali atď.. Takže by nebol dôvod sa tým v novinách zaoberať že Ruski ideologovia sa vyhrážajú ostrelovanim celej Európy o 3 dní jadrovými hlavicami ak sa nestiahne americká armáda z Ukrajiny... Koho by také sracky zaujímali?

Inak USA nemá asi žiadny zákon že nemôže uzavrieť spojenecku zmluvu a môže to robiť iba cez nato...
Čiže Ukrajina nepotrebuje vstúpiť do NATO a pritom môže mať spojencov ktorí prídu pri jej napadnutí kľudne aj niekoľko aj bez vstupu do NATO. Napr by mohla uzavrieť spojenectvo s rumunskom, Moldavsko, maďarskom, slovenskom, poľskom, litvou, fínskom, USA, atď..


ja-som ja
ja-som ja | 18.2.2022 13:07

problém je to, že Putin je nevyspytateľný. Ak by si ho nevšímali, tak upúta pozornosť oveľa horším spôsobom.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader